18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
У чому користь карася?
Страви з карася вважаються особливо смачними завдяки білій м'якоті цієї риби, яка багата на білок, у її складі багато корисних амінокислот, при цьому вона майже не містить жирів. У 100 г карася міститься 1,8 г жиру та 17,7 г білка, висока кількість вітаміну РР, фосфору та хрому.
Риба – практично єдиний продукт, який у великій кількості містить такий набір жиророзчинних вітамінів, як вітаміни А, С, D, Е та вітаміни групи В. Вона багата йодом, марганцем, міддю та цинком, особливо морська.
риба карась смажена
Енергія 131 ккал | |
---|---|
Білки 17 г | Вуглеводи 3 г |
Жири 5 г | Волокна 0 г |