У чому користь сої?

Соя багата на важливі поживні речовини. У 100 г цього продукту міститься 385 ккал, що робить сою дуже поживною. Але крім енергії вона здатна наситити ваш організм такими важливими мікро- та макронутрієнтами, як вітамін К, вітаміни групи B, залізо, магній, фосфор, цинк, марганець та мідь, вітамін Е.Feb 24, 2021

Дієтолог рекомендувала є не більше 100 г соєвого м'яса в день через ризик перевищити споживання білка Порція готової страви соєвого м'яса на один прийом їжі не повинна перевищувати 150 г, а за день не слід вживати понад 100 г сухого продукту.

у складі продукту багато білка; сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, остеопорозу, інфаркту; у складі є важливі вітаміни групи В, поліненасичені жирні кислоти, кальцій та калій.

Соєві боби містить у два рази більше білка, ніж свинина, утричі більше, ніж яйця, та у 12 разів більше, ніж молоко. Соя багата вітамінами (B1, B2, B3, B5, B6, B9, C), мінералами (кальцій, фосфор, залізо, магній, калій та цинк), незамінними жирними кислотами омега-3 та омега-6 та фітонутрієнтами.

loading
×