У чому користь свинячої мови?

Свинина та свинина містять багато корисних речовин, вітаміни РР та Е, групи В, а також магній, фосфор, калій, мідь, натрій. Через високий вміст заліза і кальцію свинячий язик рекомендують частіше включати до раціону дітей, що годують і вагітних жінок.

Саме яловиче м'ясо ніжніше на смак і містить багато вітамінів та корисних мікроелементів. Свиняча мова більш калорійний і містить трохи більше жирів, тому тим, хто дотримується низькокалорійної дієти, краще вживати яловичий язик.

У яловичому мовою міститься велика кількість білка та заліза, тому дієтологи нерідко рекомендують включати його в раціон при анемії, а також дітям, вагітним жінкам, людям, які перенесли операції. У цьому субпродукті є майже весь ряд вітамінів групи В, особливо багато вітаміну В12.

Вміст холестерину (холестеролу) у м'ясі

ПродуктЗміст
Свиняча селезінка приготовлена504,00 мг
Свинячі бруньки тушковані480,00 мг
Яловича печінка тушкована або смажена396,00 мг
Свиняча легка варена387,00 мг
loading
×