У чому краще зберігати салат?

Зберігання в холодильнику Найкраще зберігати в контейнері зі скла або харчового пластику з кришкою, що герметично закривається. Якщо волієте ставити на полицю прямо в салатниках, придбайте універсальні силіконові кришки.

Якщо салат немає часу перебирати і мити, можна взяти білий м'який піддон від харчових продуктів, покласти в нього листя і загорнути харчовою плівкою або вологим рушником. І так і поставити у холодильник.

Правильне зберігання листя салату у морозильному пристрої Головне, зробити це правильно. Перед відправкою в морозилку листя необхідно занурити в окріп, а потім відразу ж ополоснути їх дуже холодною водою. Така «стресова ситуація» допоможе салату зберегти естетичний вигляд, аромат та смакові якості.

Тому салати відносять до швидкопсувних харчових продуктів, які рекомендується зберігати в холодильнику при температурі +2…+6ºС. Термін придатності салатів регламентовані: Салати із сирих овочів або фруктів, можуть зберігається 18 годин, після заправки – лише 12.

loading
×