У чому краще зберігати сухофрукти?

Для зберігання сухофруктів використовуються скляні банки, тканинні мішки, вакуумні судини, дерев'яні коробочки та керамічний посуд. Скляні банки – надійно захищають сухофрукти від вологи, комах та сторонніх ароматів. Ідеально підходять для зберігання різних продуктів. Sep 15, 2564 BE

Зберігати в целофанових (не поліетиленових!) чи паперових пакетах без жодного побоювання можна, можливо фініки та інжир, але не чорнослив та курагу – для цих сухофруктів найкраще підійдуть вакуумні контейнери із пластику. Інжир, фініки люблять паперове впакування.

Зберігати родзинки, фініки та курагу в домашніх умовах слід за нормальної температури не вище 15 °C і за вологості трохи більше 70%. Дозволяється періодичний підйом температури до 20 °C. Сухофрукти не люблять вологу і тепло, тому вони повинні бути в сухому і досить прохолодному приміщенні.

Зберігати горіхи та сухофрукти рекомендується у банках, паперових, тканинних чи поліетиленових мішечках. Мішки або тара для зберігання продуктів не має бути відкритою або мати щілини. Комахи, починаючи з жуків і закінчуючи гусеницями, люблять сухофрукти.

loading
×