У чому можна зберігати протеїн?

Протеїн – це продукт з низьким вмістом вологи, відповідно вони менш схильні до зростання бактерій. Тому, остерігайтеся попадання вологи в упаковку з протеїном. Найкраще місце для зберігання протеїну – кухонна шафа, комора для їжі або ящики у столі.Nov 5, 2020

Умови зберігання добавок: розміщувати упаковку потрібно в сухому місці, інакше у вологому середовищі можуть з'явитися бактерії та потрапити в порошок, де активно розмножуватимуться; рекомендується уникати нагрівання складу, потрапляння ультрафіолетових променів; оптимальна температура середовища: 20-25 градусів.

Для його продовження пачку варто тримати в сухому прохолодному місці, добре її запечатувати. Якщо вона не оснащена такою функцією, то краще порошок пересипати в банку з кришкою. Відкритий порошок важливо встигнути за місяць, це винятковий термін його зберігання.

Після відкриття банки або пакету з протеїном терміни зберігання знижуються приблизно до 1 місяця. За цей період бажано повністю використати білковий порошок за призначенням.

loading
×