У чому найбільше вітаміну Е?

Найкращими джерелами вітаміну Е є олії (наприклад, соняшникова, рапсова), насіння, горіхи, мигдаль, хліб, авокадо, паприка, печінка.

Отже, в яких продуктах міститься багато вітаміну Е?

  • Насіння соняшнику Крім вітаміну Е, в насінні соняшника міститься магній, мідь, вітамін В1, селищ, а також багато клітковини. …
  • Шпинат …
  • Рослинні олії.
  • Горіхи …
  • Авокадо …
  • Креветки.
  • Риба …
  • Спаржа

Насіння соняшнику Щоб заповнити денну норму вітаміну Е, людині достатньо з'їсти всього 43 г соняшникового насіння. Вони поживні, і в них немає шкідливого холестерину, незважаючи на те, що вони на 80% складаються з жирів. Найбільшою користь мають сире неочищене насіння, оскільки при обсмажуванні вони втрачають вітаміни.

Інші ознаки:

  1. швидка стомлюваність;
  2. зниження розумової та фізичної діяльності;
  3. слабкість та біль у м'язах, ломота в тілі;
  4. погіршення зору, особливо у нічний період;
  5. поява пігментних плям на шкірі;
  6. старіння шкіри обличчя та тіла, втрата еластичності, сухість, лущення, ранні зморшки.

Jul 31, 2018

loading
×