У чому особливість бурбона?

Бурбо́н — вид віскі, що виробляється в США, переважно з кукурудзи (не менше 51 %) і має золотистий колір і довгий смак. Головна відмінність бурбона від віскі полягає в тому, що основною сировиною для бурбону служить кукурудза, а не ячмінь.

На відміну від віскі, бурбон має солодкуватий смак, Викликане це особливістю рецептури. Чим більше виробник використовує у складі сировини кукурудзи, тим солодший напій. У найкращих видах бурбона у смаку домінують нотки карамелі та мигдалю, марципану та дуба. В ароматі напою відчуваються відтінки ванілі, кукурудзи та дуба.

Віскі – це міцний напій, що виготовляється з різних зернових культур за допомогою дистиляції. Бурбон – Це сорт віскідля виробництва якого використовується кукурудза. Відмінність віскі від бурбона полягає саме у використовуваній сировині. За законом США бурбон має складатися із кукурудзи як мінімум на 51%.

Невитриманий алкоголь, так званий «білий бурбонможна сміливо розбавляти льодом, холодною негазованою водою, содовою, соком, колою, а також використовувати при приготуванні коктейлів. Це дозволить розкрити смакові особливості та пом'якшити природну різкість.

loading
×