У чому пити глінтвейн?

Пунш, грог або глінтвейн, приготовлений за класичним гарячим рецептом, краще подавати в посуді з товстими стінками, зробленими зі скла або глазурованої кераміки. Щоб напій якомога довше не остигав, бажано, щоб посуд накривався кришкою, або мав вузьке горло.Feb 18, 2020

Зокрема, безпрограшним варіантом, в даному випадку, стануть вам тонкі пряні сухарики, хрумке печиво, відомі віденські штруделі або пироги з фруктовою начинкою. Ну, і зрозуміло, фрукти, витягнуті з самого глінтвейну (апельсини, яблука, груші, сливи тощо.

Виливайте вміст пляшки в керамічну чашку або невелику каструлю і нагрівайте на повільному вогні або мікрохвильовій печі градусів до 70-80.

Зима – найкращий час для глінтвейну. Ковток гарячого винного коктейлю зігріє, розслабить та підніме настрій. Його можна пити у гордій самоті за цікавою книгою, але краще – У колі друзів за приємною бесідою.

loading
×