У чому пити Єгермейстер?
Подається Егермейстер в охолоджених горілчаних чарках, які у Німеччині називають шотами, випивати їх треба залпом, одним ковтком. При застуді не рекомендується пити Jägermeister з льодом, краще зігріти лікер до кімнатної температури. Для лікувального ефекту та профілактики буде достатньо 20-40 мл напою.
На питання про те, як правильно пити лікер на травах Єгермейстернімці відповідають однозначно: залпом у чистому вигляді в охолодженому стані. Класичний спосіб вживання напою має на увазі його розлиття в шоти (невеликі чарки), охолодження в морозилці та випивання шота одним ковтком.
Для профілактики застуди достатньо всього 20-40 мл лікеру кімнатної температури. можна як випити в чистому вигляді, так і додавати до чаю.
Холодний Єгермейстер стає тягучим і солодкуватим на смак. Спирт не відчувається, лише аромат трав. Напій ідеально підходить для аперитиву (спиртного, яке подається перед основною трапезою).