У чому різниця між кефіром та Ацидофіліном?

Ацидофілін – це кисломолочний продукт, що на вигляд і консистенції дуже сильно нагадує густий кефір. Втім, незважаючи на загальну схожість, від кефіру він досить сильно відрізняється. Найпомітніша відмінність для рядового споживача – легкий гоструватий присмак, який напій отримує від закваски.

У відмінність від простого кефіру та йогурту, ацидофілін одержують шляхом додавання до цільного (або знежиреного) молока ацидофільної палички – особливої ​​бактеріальної культури, яка перевершує за своїми корисними властивостями болгарську паличку.

Ацидофілін і кефір мають подібні властивості. Але ацидофільна паличка здатна деякий час виживати в кислотному середовищі, на відміну від болгарського. Тому ацидофілін вважається все-таки корисніше.

Якщо пити ацидофілін щодня, то … Крім того, лікарі рекомендують пити ацидофілін після прийому антибіотиків, щоб відновити наші природні бактерії. Зміцнення імунітету тепер не щоденна турбота, а корисна звичка. По-друге, регулярне вживання ацидофіліну допомагає організму із травленням.

loading
×