У чому різниця між Пломбіром та вершковим морозивом?

По суті, пломбір — це вершкове морозиво. Тож чим відрізняється пломбір від вершкового морозива? Технологія виробництва цих двох видів однакова. Відмінність у рецепті крім вершків у пломбір додають ще й вершкове масло..Jun 30, 2020

Топ-5 з органолептики серед товарів без порушень склали пломбіри «Чиста лінія» (5,1 бала), «Вологодський пломбір(5 балів), Філевський (Айсбері, 4,95 бала), Справжній пломбір»(ІП Шибаланска О. О., 4,6 бала), «Російський Холод» та «Корівка з Коренівки» (по 4,5 бала).

Вершкове морозиво — це продукт, основу якого становлять молоко та вершки. Він менш калорійний, ніж пломбір, але анітрохи не поступається йому за смаковими якостями. Таке морозиво вважається одним із класичних десертів: популярність його, ніколи не втратить своєї актуальності.

У молочного морозива жирність знаходиться у межах від 0 до 6%. Класичний пломбір має жирність від 12 до 13%, а жирний пломбір містить 15-20% молочного жиру.

loading
×