У чому різниця між рожевою сіллю та звичайною?

Гімалайська рожева сіль Також гімалайська сіль містить невелику кількість кальцію, заліза, калію та магнію, через що вміст натрію в ній трохи нижче, ніж у звичайній кухонній солі.11 Nov 2021

Гімалайська рожева сіль Гімалайська сіль часто містить сліди оксиду заліза (іржі), що надає їй рожевий колір. Вона також містить невелику кількість кальцію, заліза, калію та магнію. У ній трохи менше натрію, ніж у звичайної солі. Багато хто вважає, що така сіль ароматніша, хоч це навряд чи помітно.

Рожева сіль – Найприродніший і вільний від забруднюючих речовин продукт. Її також називають "білим золотом". Гімалайську сіль можна використовувати як звичайну солі на кухні. У цьому випадку потрібно віддавати перевагу дрібнозернистому продукту або подрібнити великі кристали.

Вживання даного продукту допомагає відновлювати водно-сольовий обмін та підтримувати його баланс, оскільки він не затримує рідину в тканинах, як це робить сіль кухонна, і, крім цього, містить спеціальні електроліти, які перешкоджають зневодненню.

loading
×