У чому шкода свинини?

Шкода в'яленої та смаженої свинини Смажене м'ясо свині містить дуже багато жирів, і наукою доведено, що викликає підвищення артеріального тиску та сприяє розвитку ожиріння. Відварене м'ясо у цьому плані значно нешкідливіше. Крім цього, існує величезний ризик через свиняче м'ясо заразитися паразитами чи вірусом.

свинина Результати дослідження, проведені французькими вченими, показали, що найбільше шкідливе м'ясо — це свинина, баранина та яловичина. При цьому самій шкідливий для організму є свинина, якщо її порція перевищує 160 г на добу.

Так чому свинина вважається брудним м'ясом, незважаючи на те, що ці тварини досить охайні? Тому що в продукті містяться паразити і шкідливі мікроорганізми, які викликають купу болячок, при цьому багато хто з бактерій, що проживають в цьому м'ясі, не бояться навіть термічної обробки.

loading
×