У чому в'ялять рибу?

Технологія в'ялення риби Після промивання прісною водою відсортовану за розмірами живу чи охолоджену рибу направляють у посол змішаним способом. Для цього в ємність для посолу наливають тузлук у кількості 20-30% від маси. риби-сирцю. Рибу укладають у ємність рядами, пересипаючи кожен ряд сіллю.

На півдні Росії будь-яку сушену рибу називають таранкою. У північних регіонах Росії, де тривалий період року тримається низька температура, прісно-сушений продукт з тріскових та часткових риб заготовляються методом виморожування під критими вішалами.

Як в'ялити рибу взимку на морозі?

  1. Перед тим, як в'ялити рибу взимку, видаліть бруд з тушки, не промиваючи її.
  2. Використовуючи великі соляні кристалики, густо пересипте рибку і помістіть під гніт на кілька днів.
  3. Обсушивши, рибу залишають підвішеною на морозі на 7 днів.

Feb 2, 2018

loading
×