У чому відмінність раф від латте?

Якщо порівняти склад напоїв, раф, на відміну від капучино та латте, готується з використанням вершків, а не молока.04-Jan-2019

Раф єдиний у добірці складається з еспресо та вершків із середньою пінкою 1,5 см. Кава береться стільки ж, скільки в капучино і латте: одна порція на маленьку склянку і дві на середню або велику. Напій змішують ще перед збиванням, а класичний раф додають ванільний цукор.

Раф популярний у Росії та країнах колишнього СРСР. Принципово схожий на латте, але відрізняється – Додаванням ванільного цукру і вершків замість молока. З'явився наприкінці 90-х років.

В склад раф кави входять вершки, які в приблизно 4 рази жирніші за молоко. Саме ця особливість робить напій ніжним та солодким. У цей же час, жирність вершків робить раф набагато калорійніше, ніж капучино та латте. Серед звичних кавових напоїв тільки моккачіно може перевершити раф у калорійності.

loading
×