У чому вимочувати м'ясо курки?

Фахівці кажуть, що курку найкраще замочувати в простий воді, без соліщоб вона так побула кілька годин. Потім воду треба злити та промити продукт під проточною водою. Цей спосіб допоможе позбавити м'ясо антибіотиків, якщо ви купуєте його в магазині або у неперевірених продавців.Jan 17, 2022

Він дозволяє не тільки позбутися шкідливих речовин у курці, але й прискорити процес приготування та покращити смакові якості готового продукту. Приготуйте розчин з 4 столових ложок солі та літра води кімнатної температури. Додайте 2-3 столові ложки лимонного соку або половинку чайної ложки лимонної кислоти.

Головний секрет правильного приготування курячої грудки – її слід вимочувати у молоці протягом кількох годин перед приготуванням. Завдяки цьому куряча грудка залишиться ніжною та соковитою як при затіканні, так і при смаженні.

Курочку промити під проточною водою. У каструлю влити приблизно 3 літри холодної води, додати сіль і перемішати до повного розчинення солі. Опустити курку в каструлю, курка повинна повністю бути покрита водою. Залишити курку у солоній воді на ніч (або щонайменше на 8 годин).

loading
×