У чому збивають молочні коктейлі?

Покрокове приготування Усі інгредієнти збити за допомогою блендера або міксера (для приготування ягідного сиропу можна використовувати заморожені ягоди «Рудь»). Розлити у склянки.

А рідкі коктейлі найзручніше для мене збивати занурювальним блендером або міксером у вузькій ємності. Вони ж збиваються миттєво. Коктейль потрібно збивати не диском-емульгатором, а кутерними ножами!

Блендер з потужністю до 200 Вт зможе змішати рідкий коктейль. Якщо ваша мета молочні коктейлі, то не варто переплачувати. А ось моделі із потужністю від 500 Вт здатні подрібнювати тверду їжу або робити супове пюре без грудок. Найоптимальніший варіант – 600-900 Вт.

loading
×