У якому морепродукті більше білка?

Морепродукти Найпоширенішими та найдоступнішими морепродуктами є креветки та краби. У них міститься велика кількість протеїну, мікроелементів та мінералів, а також йоду та жирних омега-3-кислот. Наприклад, у 100 г креветок або м'ясі краба міститься 84 ккал та 18 г білка.19 Apr 2021

Топ-20 продуктів із високим вмістом білка (У середньому на 100 г)

  • Червона ікра – 36 г;
  • Соя – 36 г;
  • Сир "Пармезан" – 36 г;
  • Куряча грудка – 31 г;
  • Гарбузове насіння – 30 г;
  • Тунець – 29,15 г;
  • Пісна яловичина – 29 г;
  • Свинина (вирізка) – 26 г;

Морепродукти, багаті білком

  • Палтусові (родина камбалових) Ця риба багата Омега-3 (ПНЖК), необхідні практично для всіх систем організму людини. …
  • Сардіна (сімейство оселедцевих) …
  • Анчоус (родина анчоусова) …
  • Головоногі молюски (восьминоги).
  • Тунець жовтий (родина скумбрієвих).
  • Тілапія …
  • Лососеві

04 Nov 2020

Лідери за змістом білка Серед м'яса, яке ми традиційно вживаємо, деякі різновиди містять особливо багато білка. До них відносяться: конина та кролятина. Що ж до м'яса птахів, то тут лідерами є індичка і курка, м'ясо якої має цілу низку переваг з точки зору дієтології.

loading
×