19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
У якому морепродукті більше білка?
Морепродукти Найпоширенішими та найдоступнішими морепродуктами є креветки та краби. У них міститься велика кількість протеїну, мікроелементів та мінералів, а також йоду та жирних омега-3-кислот. Наприклад, у 100 г креветок або м'ясі краба міститься 84 ккал та 18 г білка.19 Apr 2021
Топ-20 продуктів із високим вмістом білка (У середньому на 100 г)
- Червона ікра – 36 г;
- Соя – 36 г;
- Сир "Пармезан" – 36 г;
- Куряча грудка – 31 г;
- Гарбузове насіння – 30 г;
- Тунець – 29,15 г;
- Пісна яловичина – 29 г;
- Свинина (вирізка) – 26 г;
Морепродукти, багаті білком
- Палтусові (родина камбалових) Ця риба багата Омега-3 (ПНЖК), необхідні практично для всіх систем організму людини. …
- Сардіна (сімейство оселедцевих) …
- Анчоус (родина анчоусова) …
- Головоногі молюски (восьминоги).
- Тунець жовтий (родина скумбрієвих).
- Тілапія …
- Лососеві
04 Nov 2020
Лідери за змістом білка Серед м'яса, яке ми традиційно вживаємо, деякі різновиди містять особливо багато білка. До них відносяться: конина та кролятина. Що ж до м'яса птахів, то тут лідерами є індичка і курка, м'ясо якої має цілу низку переваг з точки зору дієтології.