У якому Стейку менше жиру?
3. Філе-міньйон – Найнежирніший відруб. Пісний стейк підходить тим, хто стежить за вагою. Філе-міньйон – Найнежирніший відруб. Пісний стейк підходить тим, хто стежить за вагою.
З усіх стейків вищого ґатунку саме філе-міньйон славиться найменшим змістом. жиру. Висів не примхливий ні щодо приправ, ні приготування, але ідеальним варіантом вважається сіль, перець і обсмажування з двох сторін на сильному вогні.
Більше дієтичним і соковитим вважається м'ясо трав'яної відгодівлі, а ось за мармуровість відповідає зернова відгодівля. Саме зернова дієта породистих бичків дає ці чарівні мармурові прожилки.
Структура стейку Стріплойн більш щільна, в ньому менше мармурових прошарків, проте його аромат яскравіший….Особливості та відмінності
Рибай | Стріплойн | |
---|---|---|
Вміст жиру | висока | середня |
Розподіл мармурових прожилок | рівномірне | товстий шар жиру з одного краю |
•Jum. I 21, 1440 AH