У якому віці можна різати курчат?

Забій бройлера можна починати в 42 дні, максимум – в 60 днів. Тримати птахів довше сенсу немає: чим курча більше, тим більше їсть і, перепрошую, гадить, а вага вже особливо не набирає. Та й навіщо вам туша 5 кг? У 42 дні середня вага тушки курчати становить 2 кг, у 60 днів – 3,5-4,5 кг.

Коли час забивати курей У невеликих фермерських господарствах птицю зазвичай забивають восени, наприкінці вересня – жовтні. Час вибою пов'язаний із: Настанням холодів, необхідністю переведення птиці виключно на покупні корми.

Оптимальний вік для покупки курчат бройлерів має становити 10 днів. При цьому необхідно придивитися до птиці, якщо вона має нездоровий вигляд, то краще за таке курка не брати для домашнього вирощування. Домашнє вирощування бройлерів передбачає, перш за все, створення оптимальних для курчат умов.

У результаті виробники вважають за краще працювати, наприклад, з кросом JA57, птахи якого зростають мінімум 81 день, згідно з Hubbard, тоді як коричневі кури Rowan Ranger від Aviagen виростають приблизно за 56 днів. Як очікує Whole Foods, перехід на свіже м'ясо повільніше вирощених птахів може тривати близько восьми років.

loading
×