Як часто можна їсти форель?
Американська асоціація серця (AHA) рекомендує їсти рибу принаймні двічі на тиждень, особливо таку як лосось, озерна форель та сардини. Риба та багато морепродуктів – це важлива складова повноцінного раціону людського харчування. Її досить легко готувати та зручно включати у своє щоденне харчування.23 Jul 2021
Червона риба – унікальний продукт, який рекомендується їсти абсолютно всім: жінкам, чоловікам, дітям (старше 3 років) та людям похилого віку. Щоб отримати максимальну користь, фахівці радять вживати її регулярно, 2-3 рази на тиждень.
Не варто вживати в їжу багато цією жирною рибою людям із хронічними захворюваннями печінки, з виразкою шлунка та дванадцятипалої кишки, зі складними захворюваннями ШКТ.
Особливо якщо це лосось, сардини чи озерна форель. У свою чергу, за рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров'я на тиждень потрібно з'їдати щонайменше три порції. риби. (Одна порція – це 100 грамів філе без шкіри та кісток.) Рибу цінують за омега-3 та корисні жири.