19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як дістати м'ясо з клешні краба?
Дістаньте м'ясо з клешнів та ніжок, розколюючи їх щипцями, качалкою або рукояткою важкого ножа. Не розколюйте клешні з силою, щоб не пошкодити м'ясо, – достатньо, щоб панцир трохи тріснув у кількох місцях. А з ніжок краба м'ясо можна дістати ще більш тонкою вилочкою або просто висмоктати.Aug 8, 2018
Приготування
- Кінцівки краба розморозити затоку окропом.
- Одягти рукавички, відокремити фаланги одну від іншої.
- Розрізати ножицями з одного боку панцир.
- Вийняти м'ясо. Видалити хітинові пластини.
- З клешні краба вийняти м'ясо. Найзручніше це зробити пінцетом.
- Смачного!
М'ясо з клешні можна дістати тією ж вилкою. Краби. Якщо у краба твердий панцир, то його їдять як омара. Клішні беріть руками за кінчик, мачте в соус і висмоктуйте.
Краб їстівний не весь. Смачне біле м'ясо знаходиться в ногах, клешнях і в місці приєднання ніг до панциря. Кількість та якість видобутого м'яса залежить від розміру краба, сезону та часу линяння.