Як дістати м'ясо з клешні краба?

Дістаньте м'ясо з клешнів та ніжок, розколюючи їх щипцями, качалкою або рукояткою важкого ножа. Не розколюйте клешні з силою, щоб не пошкодити м'ясо, – достатньо, щоб панцир трохи тріснув у кількох місцях. А з ніжок краба м'ясо можна дістати ще більш тонкою вилочкою або просто висмоктати.Aug 8, 2018

Приготування

  1. Кінцівки краба розморозити затоку окропом.
  2. Одягти рукавички, відокремити фаланги одну від іншої.
  3. Розрізати ножицями з одного боку панцир.
  4. Вийняти м'ясо. Видалити хітинові пластини.
  5. З клешні краба вийняти м'ясо. Найзручніше це зробити пінцетом.
  6. Смачного!

М'ясо з клешні можна дістати тією ж вилкою. Краби. Якщо у краба твердий панцир, то його їдять як омара. Клішні беріть руками за кінчик, мачте в соус і висмоктуйте.

Краб їстівний не весь. Смачне біле м'ясо знаходиться в ногах, клешнях і в місці приєднання ніг до панциря. Кількість та якість видобутого м'яса залежить від розміру краба, сезону та часу линяння.

loading
×