Як дізнатися антонівку?

Звичайний термін знімання плодів – середина вересня. Тривалість зберігання – до 90 днів, після обробки антиоксидантами – на місяць довше. Плоди до зрілості досить міцно утримуються на дереві. За умови дотримання умов упаковки транспортабельність плодів висока.

Яблуня: сучасні альтернативи старим сортам

  • Антонівка звичайна
  • Аніс смугастий
  • Білий налив (Налив білий, Папірування)
  • Осіннє смугасте (Штрейфлінг, Штрифель)
  • Грушівка московська
  • Коричне смугасте

01-Jun-2022

Сорти визначаються за такими ознаками:

  1. Кольору кори;
  2. За забарвленням шкірки, розміром плодів;
  3. Розміром яблук;
  4. Ароматом та твердістю яблучок;
  5. Формою крони та листової пластинки та багатьом іншим параметрам.
loading
×