Як довго готувати баклажани в духовці?

Щоб баклажани швидше приготувалися, потрібно їх посолити та залишити на якийсь час, щоб вони дали сік. А далі обсмажувати на олії. Коли баклажани набудуть золотистого відтінку і стануть м'якими — це означає, що вони готові.

КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ Спочатку потрібно запекти баклажани, для цього розігріти духовку до 230-240 градусів та запікати баклажани до м'якості, приблизно 30-40 хвилин. Час запікання залежатиме від розміру баклажанів та Вашої духовки. Баклажани можуть у духовці луснути, тому їх можна наколоти вилкою.

Готуємо, помішуючи, поки цибуля не стане напівпрозорою. Додаємо болгарський перець та продовжуємо помішувати ще кілька хвилин. Тепер відправляємо до сковороди баклажани, готуємо на сильному вогні, помішуючи, 2-3 хвилини. Потім вогонь зменшуємо до малого, накриваємо кришкою сковороду і гасимо протягом 20 хвилин.

loading
×