Як довго можна зберігати айсінгу?
При кімнатній температурі – не більше 3 днів, а в холодильнику – не більше 14. Варто пам'ятати, що після того, як ви дістанете айсинг-глазурь з холодильника, при зіткненні з теплим повітрям на ній осяде конденсат, і вона набуде більш рідкісної консистенції.
Зберігають айсинг у посуді, де відбувалося збивання, перекладати в іншу небажано. Тримати під закритою кришкою. Щоб глазур не осіла, при приготуванні потрібно додати до неї трохи лимонного соку. Максимальний термін зберігання – 3 дні.
Глазур можна, можливо зберігати в холодильнику протягом місяця, але плівка зверху не має стосуватися кондитерського шедевра. Якщо в холодильнику є невикористана стара глазур, то її можна змішати зі свіжою, за умови, що вони приготовані за одним рецептом.
Заморожувати глазур не можна, інакше вона втратить блиск, за який усі ми так її любимо!