Як довго можна зберігати крохмаль?

шести років У сухому вигляді у прохолодному та сухому місці зберігати їх можна до п'яти-шості років, важливо лише перевіряти, щоб не завелися жучки. Зберігати ці продукти можна рік, як мінімум. Крохмаль може скомкуватися, але на смакові та поживні властивості це не впливає.

Картопляний крохмаль потрібно зберігати в сухій, добре закритій ємності, подалі від світла та вологи. Термін придатності – 24 місяці.

Повірте, ця стаття змусить вас подивитись крохмаль по-новому.

  1. Помити вікна без розлучень. …
  2. Пополірувати столове срібло. …
  3. Забрати жирні плями. …
  4. Заспокоїти подразнену шкіру. …
  5. Позбутися неприємного запаху. …
  6. Накрохмалити одяг. …
  7. Відновити старі колоди карт. …
  8. Відновити зіпсований шкіряний виріб.
loading
×