Як довго можна зберігати пастилу?

Пастила завжди повинна бути упакована і попередньо підготовлена: висушена і розрізана на невеликі шматочки, якщо це необхідно. У банках та контейнерах вона може зберігатися мінімум 2 місяці, що достатньо для того, щоб вміст ємностей було з'їдено.11 Jun 2022

Термін придатності: при температурі зберігання +8 – +10 ° С – 9 міс. +10 – +25 ° С – 4 міс. і відносної вологості повітря трохи більше 80%, не піддавати впливу прямого сонячного світла. Зберігати у чистих, сухих приміщеннях. Класична білівська пастила – це незабутні ласощі, створені з домашньої теплотою та любов'ю.

При якій температурі зберігати Для тривалого зберігання домашньої пастили необхідна температура +13°С -+ 15°С і вологість повітря в 60%. За таких умов продукт витримує термін зберігання 1,5 місяця. Щоб білівська пастила збереглася протягом року, її потрібно перед тим, як відправити до банків, прогріти в духовці.

Норма: пастили без цукру можна з'їсти 50-100 г день (75-150 ккал), з цукром – не більше 50 г (150-175 ккал).

loading
×