Як довго перетравлюється горох?

4-5 годин – боби (квасоля, горох), дичину, оселедець, смажене м'ясо.13 Jun 2016

Швидше всього перетравлюються фрукти та овочі, а довше всіх – жирні сорти м'яса, змішані тяжкі страви. Саме тому лікарі рекомендують їсти фрукти та овочі перед їжею – щоб вони не затримувалися в шлунку надовго через важкі компоненти і не починали там блукати.

10 продуктів, які легко засвоюються

  • Тост Тост може допомогти зменшити нудоту та печію. …
  • При виборі рису важливо пам'ятати, що не всі його види засвоюються однаково добре. …
  • Солоні крекери.
  • Банани …
  • Яблучне пюре …
  • Яйця …
  • Солодка картопля …
  • Курка

Зернові, крупи, бобові: Гречка, рис полірований, пшоно перетравлюються за 60-80 хвилин. Перловка, вівсянка, кукурудзяне борошно – 1-1,5 години. Горох, нут, сочевиця, квасоля (червона, біла, чорна) – за 1,5 години.

loading
×