18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як довго переварюється оселедець?
Час перетравлення продуктів: жирна риба (форель, лосось, оселедець) 50-80 хв. яйце варене – 120-150 хв.
4-5 годин – боби (квасоля, горох), дичина, оселедець, смажене м'ясо.
Перетравлення м'яса — звичайно, трохи довга історія! д.), яка покине ваш шлунок приблизно через 30 хвилин, а жирна риба (наприклад, лосось, сардини, форель тощо) перевариться приблизно за 50 хвилин. Інші види м'яса перетравлюються довше і процес може тривати навіть два дні.
1-2 години – вода, чай, кава, какао, бульйон, молоко, яйця, зварені некруто, рис, риба річкова відварна. 2-3 години – яйця, зварені круто, омлет, риба відварена морська, відварена картопля, хліб.