Як довго смажиться куряче стегно?

Час смаження курячих стегон залежить від їх розміру та товщини. У середньому обсмажувати м'ясо на сковороді слід 10 хвилин з кожного боку, після цього зменшити вогонь і смажити ще по 5-10 хвилин, кілька разів перевертаючи стегна. Щоб перевірити продукт на готовність, проткніть його ножем. Dec 7, 2020

Щоб стегна прожарилися як слід, їх слід готувати на сковороді не менше 30 хвилин – по 15 з кожного боку. Якщо стегна попалися великі, можна збільшити час приготування до 35 хвилин. Смажити довше 40 хвилин не рекомендується, інакше м'ясо може втратити соковитість.

40 хвилин У середньому на відварювання курячих стегон піде 25–40 хвилин. Також варто врахувати, що м'ясо курчат приготується швидше, ніж дорослий птах. Щоб перевірити готовність, дістаньте стегно і проткніть ножем або вилкою.

Викласти в соус обсмажені раніше курячі стегна, розмішати, щоб стегна були поступово покриті соусом. Довести до кипіння, зменшити вогонь та гасити під кришкою на повільному вогні 35-40 хвилин до готовності м'яса. Смачні та ароматні тушковані курячі стегна готові. Приємного апетиту, радуйте своїх близьких!

loading
×