Як довго варити форель у воді?

Форель варять 10-15 хвилин. Форель у пароварці варити 30 хвилин. У мультиварці варити форель 20 хвилин у режимі "Випічка".

Чистити луску з риби варто лише в тому випадку, якщо ви плануєте готувати рибу у шкірі. Якщо ж ви зніматимете з форелі шкіру, то видаляти луску не потрібно. Вона буде видалена пізніше разом із шкірою. Готувати рибу, не зчистивши з неї луску, не варто, тому що луска містить у собі хітин, який є алергеном.

Форель смажте до напівготовності близько 1-2 хвилин (залежно від розміру шматочків) форелі). Потім додайте до форелі чебрець і шматочки лимона і продовжуйте смажити до готовності риби. Перед подачею на стіл приберіть із страви гілочки чебрецю і посипте рибу зеленню. Смажена форель з лимоном та чебрецем готова!

loading
×