Як довго варити грудинку яловичою?

Розігрійте духовку до 160°С. Грудинку посоліть, поперчіть і викладете на довге деко. Налийте бульйон, щоб він покривав м'ясо, накрийте фольгою і готуйте в середньому 4 години.

Варіть м'ясо на середньому вогні протягом двох годин. 3. Через дві години дістаньте з бульйону м'ясо та цибулину.

Куряча грудка на кістки та зі шкірою приготується приблизно за 30 хвилин. Філе звариться за 20-25 хвилин, а якщо порізати його на шматочки – за 10-15 хвилин.

Великі шматки яловичини або яловичина на кістки будуть варитися від 2 до 3 години приблизно. М'ясо вагою від 0,5 до 1 кілограма звариться за 60 чи 90 хвилин. Невеликі чи нарізані шматочки м'яса будемо варити менше години. Ще одним фактором, що впливає на час приготування яловичинивважається заморожування.

loading
×