Як довго варити курячі крильця?

Після закипання води у каструлі крила слід варити 30-35 хвилин. Щоб перевірити готовність продукту, потрібно дістати з бульйону одне крильце, розрізати його на суглобі і перевірити, чи не виділяється всередині кров. Якщо кров відсутня, значить, м'ясо зварилося.

Достатньо промаринувати м'ясо протягом чверті години. Паралельно з цим ми розігріваємо на 180 градусах духовку, а деко встеляємо пергаментним папером. Замариновані крила перекладаємо на лист і поміщаємо в духовку. Запікатимемо протягом 55–60 хвилин.

Якщо припускати курячі крильця з соусом, потрібно переконатися в тому, що вони готові. Слід заповнити каструлю, але не класти надто багато. При середній або високій температурі курячі крильця готуються близько п'яти хвилин. Курячі крильця виходять дуже ніжними, просто ідеальними.

Прогріти до 200 ° C духовку. Викласти крильця на лист, можна постелити пергамент, щоб легше відмиваються лист. Покласти крильця у духовку на 30-35 хвилин. Останні 10 хвилин запікати під грилем або включати конвекцію, а за 5 хвилин при бажанні змастити жиром, що витопився.

loading
×