Як довго варити омлет?

У класичному варіанті омлет готовий, коли знизу з'явилася трохи золотиста тонка скоринка, а зверху центр залишився трохи рідкуватим, ніби недоготовленим.

Вилийте яєчну масу на підготовлену сковороду. Вогонь зменште до помірного. Накрийте кришкою сковороду. Через 1 хвилину, коли краю омлет стануть непрозорими, а середина омлет ще залишиться рідкою, зменште вогонь до мінімального і під кришкою готуйте до готовності (приблизно 4-5 хвилин).

Коли потрібно солити омлет Сіль перестає підкреслювати всі переваги цієї страви. З цієї причини омлет бажано посолити в самому кінці його приготування, а ще краще перед його подачею на стіл – вже після зняття зі сковорідки.

loading
×