Як довго варити рисову кашу?

Як швидко зварити рисову кашу Для ранкової каші Ідеально підійде круглий рис, який ви обов'язково повинні промити під холодною водою. Засипавши рис у киплячу каструлю, варіть не більше 10 хвилин, періодично помішуючи та перевіряючи кашу.

Залежно від способу рисова локшина готується від 5 до 15 хвилин. У будь-якому випадку її важливо не переварити, інакше вона розповзеться і стане схожою на кашу. Втомилися думати про те, що приготувати на обід чи вечерю?

Зазвичай на 1 склянку рису беруть 3-4 склянки рідини. На відміну від звичайного відвареного рису, каша виходить в'язкою. Якщо хочете рідку консистенцію – таку часто роблять на молоці, – беріть 5-6 склянок рідини.

loading
×