Як довго зберігати м'ясо?

Тож читайте інструкцію. Курка, індичка та інший птах може зберігатися у холодильнику всього 1–2 дні у сирому вигляді та 3–4 — у приготованому. Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.

Скільки зберігається м'ясо без холодильника Як правило, загерметизовані м'ясні шматки здатні протриматися свіжими близько 5 днів. Який би спосіб не застосовувався, важливо залишити м'ясо у прохолодному приміщенні без світла. Так воно найкраще зберігається.

Охолоджене м'ясо псується швидше, а парне – ще швидшеніж заморожене. У цьому сенсі, звичайно, його треба заморожувати чи використовувати парне чи охолоджене, але швидко – Протягом доби максимум. Дві доби – вже небезпечно.

Термін зберігання м'яса, Упакованого в газовому середовищі, в середньому становить 10-12 діб, м'ясо у вакуумній упаковці може зберігатися 5-7 діб. Головне – розкривати упаковку безпосередньо перед приготуванням, оскільки інакше термін зберігання зменшується до одного-двох днів.

loading
×