Як дуже швидко розморозити курячу грудку?

Звичайно, окремі частини курки розморозяться швидше. Для розморожування покладіть птаха у велику миску і поставте її в самий низ холодильника, щоб нічого не капало на інші продукти. У холодній воді. Якщо вам потрібен швидший спосіб розморожування, використовувати воду.

Покладіть на полицю, де м'ясо буде розтанути, кілька серветок або паперовий рушник (якщо фарш або філе заморозили правильно, папір не намокне, але краще перестрахуватися). М'ясо у вакуумній упаковці або під плівкою помістіть у холодильник на серветки. Залишіть продукт розморожуватися на кілька годин.

«Найкраще, що можна зробити із замороженою куркою, — покласти її розморожуватися у верхній відсік холодильника, де температура тримається стабільно в районі 3–4 градусів тепла. За ніч вона потихеньку розморозиться, не зазнавши шоку. Ну чи покласти її туди зранку, якщо вам доведеться готувати її на вечерю.

loading
×