Як гасити на вогні?

Як правильно гасити страви?

  1. Гасити їжу потрібно виключно під кришкою;
  2. Краще для цього використовувати посуд із досить товстим дном та стінками;
  3. Гасіння – це та техніка у приготуванні, яка виконується на повільному вогні;
  4. Якщо ви тушкуєте м'ясо, в рідину для гасіння можна додати трохи борошна.

При гасінні м'ясо нагрівається у невеликій кількості рідини. Цей процес – компромісний варіант між жаркою та варінням. Як рідина при гасінні використовується вода, бульйони, в які додають різні соуси, приправи та прянощі.

Можна, можливо. Бажано готувати при закритій кришці та відкривати на нетривалий час, щоб перешкодити або додати інгредієнти. Так. Готувати з відкритою кришкою можна.

loading
×