19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як гасити на вогні?
Як правильно гасити страви?
- Гасити їжу потрібно виключно під кришкою;
- Краще для цього використовувати посуд із досить товстим дном та стінками;
- Гасіння – це та техніка у приготуванні, яка виконується на повільному вогні;
- Якщо ви тушкуєте м'ясо, в рідину для гасіння можна додати трохи борошна.
При гасінні м'ясо нагрівається у невеликій кількості рідини. Цей процес – компромісний варіант між жаркою та варінням. Як рідина при гасінні використовується вода, бульйони, в які додають різні соуси, приправи та прянощі.
Можна, можливо. Бажано готувати при закритій кришці та відкривати на нетривалий час, щоб перешкодити або додати інгредієнти. Так. Готувати з відкритою кришкою можна.