Як готувати булочки з цукром із листкового тіста?

Як користуватися готовим замороженим листковим тестом

  1. Розморожувати листкове тісто потрібно в холодильнику (до 10 годин), якщо немає часу при кімнатній температурі (до 3 годин). …
  2. Краще розморожувати в упаковці, щоб тісто не висохло.
  3. Починайте працювати з тестомколи воно майже розморозилося, але не стало м'яким.

Випікати вироби з листкового тіста рекомендується за температури не нижче 220 градусів. При надто низькій температурі жир може витопитися, і готова випічка буде сухою та малошаровою. А при надто розігрітій духовці, понад 250 градусів, шарування можуть не пропікатися, швидко затвердіти і підгоріти.

Дріжджове листкове тісто – популярний інгредієнт для багатьох видів смачної домашньої випічки як солодкої, так і не дуже. З нього можна, можливо приготувати будь-яку випічку: пироги, пиріжки, тістечка, торти, тарталетки, рулети. І подавати як десерт чи як закуску – на вибір.

loading
×