Як готувати долму готову?

Потрібно взяти заморожену долму – 1 кг. Розмістити її в пароварці (можна у два ряди). І приблизно через 45 хвилин – смачна східна страва буде готова. Подавати бажано гарячим із соусом або просто зі сметаною та часником.

Перед приготуванням долму розморожувати не потрібно. Викладаємо їх у каструльку, щільно притискаючи один до одного. Потім накриваємо тарілкою та заливаємо кип'яченою водою. Не пропускайте цей крок, інакше листя розкриється і доведеться їсти листя окремо, а начинку окремо:).

Закрити кришкою каструлю і поставити на середній вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь до низького і варити близько години, доки рис не звариться. 4Подавати готову долму з соусом з мацоні з товченим часником.

loading
×