Як готувати рамен Бульдак?

Покласти локшину в ємність з 600 мл окропу і варити 5 хвилин. Вилити майже всю воду, залишивши приблизно 8 столових ложок. Перекласти в сковороду, додати|добавляти| рідкий соус і суху приправу, обсмажити на сильному вогні протягом 30 секунд.

Варити локшину протягом 5 хвилин в 600мл окропу. Злити воду з локшини, залишивши приблизно 8 столових ложок. Додати рідкий соус та готувати ще 30 секунд. Наприкінці додати сирну приправу, перемішати та подавати до столу.

Спосіб приготування: до киплячої води додати локшину та вміст пакетика. Варити 5 хвилин. Злити воду частково чи повністю. Готово!

Кидаєш суху локшину з пачки в киплячу воду і варити на 3-4 хвилини. Потім додаєш звідти всі приправи і тримаєш на слабкому вогні близько двох хвилин. Переливаєш трохи бульйону в глибоку тарілку, закидаєш туди локшину, а зверху прикрашаєш нарізаними заздалегідь овочами чи зеленню. Готово!

loading
×