Як готувати ребра Черкізове в упаковці?

Укладіть пакет надрізом вгору на холодний лист і поставте в духовку, розігріту до 180 °С. 3. Запікайте протягом 80 хвилин. 4.

Буженіна Черкізове Російською для запікання 0.9-1.3кг – це шматок свинини, вирізаний з тазостегнового висівки і замаринований у суміші майонезу та пряних спецій. Щоб приготувати його, відклейте етикетку, проколіть ножем упаковку у кількох місцях і запікайте у духовці при 180 градусах приблизно 1.5 години.

Мені довелося підкласти на лист фольгу, так як при надрізі, по краях, я проткнула упаковку наскрізь. І відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 80 хвилин. Я ж розігріла духовку до 190 градусів і запікала реберця 60 хвилин. Вважаю, що цього часу цілком достатньо.

loading
×