Як і скільки зберігати рахат лукум?

60 днів Натуральний рахатлукум загортають у пергамент і зберігають у прохолодному темному місці. Термін придатності препарату становить від 20 до 60 днів.

Відомий турецький десерт рекомендується зберігати у закритому місці, намагаючись не допускати контакту з повітрям. При недотриманні цих умов продукт, починаючи твердіти, швидко псується. Розрізаний на шматочки виріб краще зберігати загорнутим у пергаментний папір.

Рахатлукум не зіпсується незабаром після його придбання, якщо забезпечити правильні умови. Зберігати його потрібно в герметичній упаковці, оскільки насолода взагалі «не любить» повітря. Найкращим місцем для заощадження рахат-Лукума є холодильник (+5 … +10 ° С).

loading
×