Як є хачапурі по Аджарськи з яйцем?

🤔 Правила прості: 1⃣ Відкладіть вилку з ножем – за традицією хачапурі по-аджарськи їдять руками; 2⃣ Відламайте від краю «човника» шматочок, перемішайте їм яйце та сирну начинку; 3⃣ Насолоджуйтесь!

Хачапурі по-аджарськи — одиночний гастрономічний досвід, незручно ділити цю страву з будь-ким. Усередині — суміш імеретинського сиру та сулугуні, перед подачею додають ще сире яйце та трохи вершкового масла. Це хачапурі прийнято їсти руками, відламуючи хлібний край і мачаючи його в начинку.

Хачапурі прийнято є руками. Від «бортиків» човники з тіста відламуються невеликі шматки гарячого м'якуша, який занурюється в суміш із розтопленого сиру, олії та майже рідкого яєчного жовтка.

loading
×