Як є Кук Сі?
У будь-якому випадку, до культі ніколи не подають ложки. В азіатських країнах – а крім Кореї, він популярний ще й в Узбекистані – його їдять паличками. Жителям країн Заходу на вибір можуть запропонувати палички чи виделки. Виделкою можна дістати тверді інгредієнти супу.
Їдять куксі і з допомогою паличок, і з допомогою ложок. Взагалі, ложки на довгій ручці у корейців у ходу.
Іноді чапче подають з яловичиною, приправленою соєвим соусом та цукром. Чапче зверху прикрашається насінням кунжуту і тонкими кільцями перцю чилі. Чапче може подаватися як гарячим, так і холодним.
Порцію можна перемішати; робити це краще за все металевими паличками для їжі, щоб розподілити інгредієнти рівномірно. Бульйон у миску з рисом, м'ясом та овочами ніколи не наливають, але їм можна (і навіть потрібно) запивати основний пібімпап.