Як їсть крокодил?

За смаком м'ясо крокодила нагадує куряче м'ясо із присмаком риби. Для крокодила підійде будь-яка обробка: його гасять, смажать, варять, роблять відбивні та консерви. Однією з найкращих тайських страв вважається дрібно нарізане смажене м'ясо крокодила з цибулею та імбиром, а також медальйони, тушковані у густому пряному соусі.

Масивні щелепи крокодила з легкістю дроблять череп буйвола, а сильні ривки головою та особливий прийом “смертельного обертання” миттєво розривають видобуток на шматки. Жувати крокодили не вміють, тому, умертвивши жертву, потужними щелепами викручують шматки відповідної плоті і ковтають цілком.

В основному це копитні тварини: антилопи, зебри, буйволи, газелі, олені, худобу. Крім копитних він не проти підкріпитися рибою, водоплавними птахами, гризунами, рептиліями та земноводними. Одним словом, у меню крокодила входить різноманітна їжа і чим старша тварина, тим більший видобуток вона віддає перевагу.

loading
×