Як їсти мигдальне масло?

Чи можна його пити та використовувати для приготування їжі Мигдальним маслом заправляють готові страви, що не потребують термічної обробки – заправки, салати, соуси, каші. Відмінно поєднується з рибою, птахом, рисом.

Мигдальне масло можна використовувати в чистому виглядіяк для шкіри голови, так і для волосся. З нього роблять домашні маски, а також додають готові, наносять як до, так і після миття голови як незмивний догляд.

Олія активно використовують для заправки овочевих салатів, для приготування холодних закусок, майонезів та соусів. Так само олія мигдалю застосовують як добавку до готових страв – каші, пасту та десерти. Мигдальне масло не терпить високих температур – на ньому не рекомендується смажити, варити, парити та запікати.

loading
×