Як їсти слабосолену кільку?

Як можна їсти солону кільку: Двома пальцями переламується хребет рибки біля голови. Голова відривається і акуратно відокремлюється від тушки кільки разом із кишками. Потім відокремлюється хвіст. Тушку солоної кільки можна покласти на бутерброд, додавати до різних салатів..

У питанні про те, як є кілька пряного посолу, традиційно існують два табори: одні їдять цілком, видаляючи тільки голову та нутрощі, інші витягують хребет. Обидва способи вважатимуться правильними.

Корисні властивості Незважаючи на свою вигідну цінову політику, кілька багата на жири та кислоти, вітамін D та фосфор. Вона показана при проблемах у роботі нервової системи. Водночас солону кільку не рекомендують вживати регулярно людям із проблемами кишково-шлункового тракту, оскільки оцет може спричинити подразнення.

Морозиво кільку спочатку кладуть у ємність для того, щоб вона розтанула, а її м'ясо стало еластичним та м'яким. Мариновану та солону кільку слід спочатку промити. А ось із копченою рибкою взагалі нічого робити попередньо не треба.

loading
×