Як коптити курку на тріску?

Тріска для м'яса Для копчення птахи, дичини та м'яса краще всього підходить вільха, ясен, осика та бук. Стружку яблуні, абрикосу та вишні зазвичай використовують для приготування птиці. Завдяки такій тріска готовий делікатес отримує тонкий аромат і ненав'язливий солодкуватий присмак.

Для гарячого – жменя (близько 50 см³) тріски на годину на 2-4 кілограми продукту. Період обробки димом – від 1 до 40 годин. Для швидкого копчення – одна або дві жмені (приблизно 100 см³) на годину на 2–4 кілограми продукту. Період обробки димом – від півгодини до півтори години.

Для куркитріска груші, черешні, чорної смородини, персика, абрикоса, сливи, дуба. Для качки можна використовувати ту ж тріску, що і для курки, також підходить вишня, вільха та дуб.

loading
×